Săptămâna trecută am avut ocazia să organizăm ultimul eveniment din acest an organizat de ITCamp – Codecamp de Iarna. Tema aleasă pentru acest eveniment a fost noua versiune de ASP.NET și MVC, împreună cu MVC. Din cauza că evenimentul a avut loc într-o după masă, am decis să avem doar două sesiuni, unde am abordat următoarele teme:

  • What new in ASP.NET MVC, 5 Visual Studio 2015 and Web Tooling
  • Setting up a SPA using Aurelia with Typescript in Visual Studio
Mai multe informații despre agendă și eveniment pot să fie găsite în următoarea locație: https://community.itcamp.ro/2015/11/codecamp-de-iarna-la-cluj-napoca-9-decembrie-2015/

Am fost plăcut surprinși de numărul ridicat de participanți. Mai mult de 120 de persoane au decis să vină la acest eveniment, din această cauză am fost nevoiți să deschidem o altă sală pentru overflow. A fost prima oară pentru noi când a fost nevoie să facem acest lucru. A fost un mare WOW pentru noi și promitem că o să organizăm un alt eveniment de acest gen în prima parte a anului următor. La sfârșitul acestui post puteți să găsiți poze de la acest eveniment. Mulțumim mult pentru participare și ne vedem anul următor. Mai jos puteți găsi slider-urile de la eveniment.

Pictures:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Radu V.

ITCamp Newsletter

Înscrie-te pe lista noastră pentru a fi informat când vor avea loc următoarele evenimente ale comunității ITCamp.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest