A 6-a ediție a ITCamp a avut loc în 26-27 mai, în Cluj-Napoca. Anul acesta am avut 600+ participanți, 43 de speakeri, 5 track-uri, 50+ sesiuni, 15+ voluntari, precum și 30 de sponsori și parteneri, fără de care ITCamp nu ar fi avut loc.

 

Recent am publicat și înregistrările sesiunilor și slide deck-urile din acest an pe site-ul ITCamp. Din păcate, pe parcursul celor două zile au existat câteva probleme tehnice legate de echipamentele din sălile de conferință care ne-au împiedicat să înregistrăm unele dintre sesiuni. Pe cele care au fost totuși înregistrate, le puteți găsi și direct pe Vimeo și Slideshare. Avem de asemenea și câteva poze de la eveniment pe pagina noastră de Facebook.

Printre speakeri, am avut atât prezențe noi precum Jayson Street, Thomas Maurer, Boris Hristov, Damian Widera, Laurent Ellerbach, etc. cât și speakeri recurenți cum ar fi Peter Leeson, Paula Januszkiewicz, Raffaele Rialdi, Tim Huckaby, David Giard și mulți, mulți alții.

Feedback-ul primit de la participanți a fost cel mai bun de până acum, media notelor acordate la sesiunile conferinței fiind de peste 4 din 5.

Graficele de audiență de la ediția din acest an sunt următoarele:

ITCamp-2016-technical-expertise

ITCamp 2016 – Nivel de expertiză tehnică

 

ITCamp-2016-role-in-the-organization

ITCamp 2016 – Rol în organizație

 

Mulțumim încă o dată tuturor celor implicați (sponsori, staff, speakeri, participanți) – și ne vedem la anul! :)

ITCamp-2016-badges

 

ITCamp Newsletter

Înscrie-te pe lista noastră pentru a fi informat când vor avea loc următoarele evenimente ale comunității ITCamp.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest