ITCamp-2015

Săptămâna trecută (21-22 mai) a avut loc a 5-a ediție a ITCamp! Chiar dacă au existat și mici probleme (unele mai vizibile, altele poate nu), per ansamblu feedback-ul sponsorilor, participanților și al speaker-ilor a fost unul pozitiv. Ediția de anul acesta a fost prima la care am avut peste 500 de participanți (incluzând aici și echipa de organizatori din spatele evenimentului). Numărul mare de sponsori al ediției din acest an denotă și el interesul crescut al ecosistemului IT local pentru astfel de evenimente.

În deschiderea evenimentului, i-am avut invitați pe dl. Emil Boc și pe dl. Andrei Kelemen (Cluj IT Cluster), urmând ca sesiunile evenimentului să fie deschise de Paula Januszkiewicz cu o temă controversată: ”Hacker’s Perspective: Think and Act Like Hackers to Protect Your Company’s Assets” (video), urmând ca restul de aproape 40 de sesiuni să-i încânte pe participanți pe perioada celor două zile ale conferinței.

Anul acesta, chiar dacă  introducerea track-urilor de business și securitate a fost foarte bine primită, am fost nevoiți pe de altă parte să reducem din conținutul cu care audiența era obișnuită din anii trecuți (când am avut ceva mai mult conținut tehnic pentru developeri). Pentru edițiile următoare luăm deocamdată în calcul inclusiv varianta introducerii unui al 5-lea track pentru a putea remedia acest mic neajuns.

Chiar și în aceste condiții, pe baza formularelor de feedback, mediile notelor acordate au crescut față de cele de anul trecut, atât pe partea de conținut (4.07/5) cât și pe modul de prezentare (4.18/5), lucru care confirmă încă o dată impresia pozitivă pe care evenimentul a lasat-o participanților.

Am publicat deja și o parte din pozele făcute în timpul evenimentului de către Adrian Stoian (mulțumim, Adi!). Înregistrările video și slide-urile prezentărilor vor fi și ele adăugate pe parcursul următoarelor zile, în măsura în care timpul ne va permite, așa că apelăm aici la răbdarea și înțelegerea tuturor. :)

Mai jos aveți și graficele de audiență de la ediția din acest an:

ITCamp 2015 attendees - technical expertise

ITCamp 2015 attendees - role in the organization

Mulțumim încă o dată tuturor celor implicați (sponsori, staff, speakeri, participanți)!

Vom reveni cât de curând cu detalii despre următoarea ediție!

ITCamp Newsletter

Înscrie-te pe lista noastră pentru a fi informat când vor avea loc următoarele evenimente ale comunității ITCamp.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest